Projecten

Om u en impressie te geven van onze vaardigheden vindt u hier een aantal van onze projecten. Tevens kunt u hier onze nieuwsberichten lezen.

Wij geven u graag een vrijblijvende indicatie voor de kosten van uw grondwerken.

Nieuwe zandauto

Nieuwe zandauto

We zijn als bedrijf sinds dit jaar in bezit van een zandauto Mercedes Actros 8x8. Deze auto geeft ons mogelijkheid om binnen ons bedrijf met grotere hoeveelhedengrotere afstanden af te kunnen leggen. Ook verhuren wij de auto een derden.

Lees meer
Personeels BBQ

Personeels BBQ

Zonder onze medewerkers zijn we nergens, daarom organiseerden we samen met AB tuinstijl en ABU infra een heerlijke BBQ. We zijn dankbaar voor het afgelopen seizoen, dat we ondanks alle corona- en stikstofperikelen toch gewoon ons werk konden blijven doen. Verder hopen...

Lees meer
Het is zomer 2020

Het is zomer 2020

Het is zomer en niet alleen de tuinen, maar ook het strand wordt door ons aangevuld. Moet u tuin ook worden aangevuld dan kunt u zand- of tuinaarde bij ons bestellen door een app te sturen, of door het contactformulier in te vullen. 

Lees meer
Tevreden klant

Tevreden klant

Na gedane arbeid werden wij verrast met deze fantastische taart met ons Hakvoort logo. Bedankt Snijder schilderwerken! Altijd fijn een tevreden klant.

Lees meer
Platen leggen

Platen leggen

We worden regelmatig gevraagd door bedrijven om betonplaten te leggen op hun terrein. 

Lees meer